Etter å ha spilt for Askim FK i to sesonger er Aymen Zebari igjen klar for å spille i Mysendrakta neste sesong. Sist vi så han i aksjon i Mysen var på juniorlaget (Ørje/Mysen) og deretter A-laget. 

– Grunnen til at jeg er tilbake i Mysen er fordi jeg ønsker å spille med gutta som jeg kjenner godt, og har et godt forhold til. Dette er noe jeg har tenkt på en stund, og når Simen ble bekreftet som trener var ønsket enda større, sier Aymen til mysenfotball.no.

21-åringen fulgte nøye med på laget i år, og synes det er et lag med godt humør og mange gode spillere.

– Jeg tror kommende sesong blir spennende og vi skal kjempe i hver eneste kamp samtidig som vi koser oss. Jeg er glad for å være tilbake i Mysendrakta og gleder meg allerede til første kamp, fortsetter Zebari. 

Samtidig ønsker han også å takke Askim. 

– Jeg ønsker å takke Askim for et flott samarbeid, hvor jeg ble godt tatt i mot og gjorde mitt beste i hver eneste kamp. Vil også takke John Roger og årets trenerteam for god veiledning og hjelp gjennom sesongen. Takk til alle i og rundt klubben, sier Zebari. 

Glad for å få han tilbake
Hovedtrener for Mysen/ HIL, Simen Lövholen, er utrolig glad for at Aymen er Mysenspiller igjen. 

– Han har mange kvaliteter, men en av de jeg setter mest pris på er at han jobber hardt, han er ydmyk og ønsker alltid å forbedre de minste detaljer, og han er utrolig til å ta ansvar for både spillere rundt seg, hjelpe til å rydde, og krever mye av seg selv hele tiden, sier Lövholen og legger til: 

– Herlig fyr å få inn i en veldig bra gjeng. Han vil være med på å heve nivået i gruppa og gir laget en dimensjon av kreativitet vi vil nyte godt av. Det er bare å glede seg. 

AymenZebari_signering.JPGGLEDER SEG: Aymen Zebari ser frem til å spille i Mysen igjen.