Vi var veldig usikre før kampen i forhold til hvilket nivå motstanderen var på da vi stod likt på tabellen så langt.
Heldigvis er jentene mer på fra start i denne kampen og vi presser høyt og skaper mange sjanser. Etter drøyt 20 minutter får vi lønn for strevet og scorer  fortjent 1-0 ved Stine som for anledningen var plassert som høyre kant. Vi fortsetter presset og etter en halvtime setter vi både 2-0 og 3-0 med kort mellomrom. (Marthe og Filippa)
Mot slutten av første omgang putter Stine sitt andre for dagen etter fint spill på venstrekanten. Vi går til pause med en helt fortjent 4-0 ledelse.

Det var veldig varmt i første omgang men vi fikk heldigvis et regnskyll i det 2. omgang startet. Noen ville nok sagt uheldigvis for dessverre så slapp vi Tistedalen/BIL litt inn i kampen i begynnelsen av omgangen. De fikk to enkle mål og reduserte til 4-2.


Vi ble nok litt stresset i denne perioden og gjorde det unødvendig spennende for oss på sidelinja. Men så satte omsider Linnea sitt første for dagen og vi falt mer til ro med ledelse 5-2. Straks etter putter Marthe sitt andre for dagen og kampen er avgjort. TTIF / Berg får et heldig mål på slutten men vi er aldri truet. Sluttresultat 6-3.


Vi er da klare for A-sluttspill allerede før siste kamp er spilt og sikter oss inn på 2. plassen i pulja, selv om Fredrikstad har igjen Rakkestad på 9`er bane.
Uansett veldig bra start på sesongen og bra jobbet av hele gjengen i dag.

Trenerteamet.