Klubbens G14 lag, som deltar i KM serien har også med stort hell deltatt i OBOS Cup. De har gjennom vinteren spilt seg helt frem til sluttspillet, men grunnet Koronasituasjonen så har det først blitt kamp i dag, søndag 30.8.

Dagens motstander, Ekholt, som kom fra en sterk 9-0 seier over Lisleby i KM serien, tegnet å bli en massiv motstander.

Kampen viste seg å bli jevnspilt, hvor begge lag hadde sine muligheter. I første omgang tok Ekholt ledelsen 1-0 etter ca. 20 min før Mysen, fult fortjent, slo tilbake med utligning kun 3 min. senere. Ekholt skulle allikevel gå til pause med 2-1 da de litt heldig unngikk å bli avblåst for en 3-4 meters offside helt på tampen av omgangen.

2. omgang ble mer av det samme, uten at noen av lagene klarte å tilrive seg et skikkelig overtak, og hvor spillet bølget mye frem og tilbake. Ekholt var tøffe på dødballer og utnyttet dette godt ved å gå opp i både 3-1 og 4-1 ledelse før Mysen igjen fikk fart på sakene og etter flere gode forsøk fikk de uttelling ved et tildelt straffespark. Mysen kjempet på og presset på for ytterligere redusering, men som så ofte kan skje, så gir det motstanderlaget noen gode muligheter for raske overganger. Så skjedde også her, og Ekholt kunne mot slutten av kampen punktere kampen med sin 5-2 scoring.

Alt i alt en absolutt godkjent prestasjon av G14 troppen. En tropp som må kjapt opp på hesten igjen da det er kun kort tid til neste kamp.

Last ned appen "Min fotball" for å følge med på og få info om de ulike lags kamper.