16.mai og lokaloppgjør

Det nærmer seg 17.mai med stormskritt, men det er ikke nasjonaldagen dette skal handle om. Det er nemlig dagen før dagen, 16.mai. Vi har tradisjon i Mysen å arrangere 16.mai kamp, gjerne mot et lokallag om det lar seg gjøre. Denne gang mot Ørje. De to lagene møttes til dyst i fjor og det endte med seier til de hvite og grønne både hjemme og borte. - Vi har ingen planer om å gjøre den statistikken mindre pen, sier den rutrnerte forsvarskjempen Nikolai Grefslie. Alle spillerne håper på mye folk og alt blir lagt til rette for et flott lokaloppgjør. Det ryktes flere kiosker, røykbomber, meget attraktive fruktkurver, russ, musikk og ikke minst pent vær! Vi håper så mange som mulig stiller opp og støtter de hvite og grønne i kampen om 3 poeng og lokal ære.

16.mai.jpg
God stemning: Mysen Ultras fra en tidligere 16.mai-match.

 

Sliter med skader

Emil Hensel er en av de flere spillerne på Mysen som sliter med skader for tiden. - Du kan si at en strekkskade var uungåelig, da jeg har en særdeles uvanlig kombinasjon av høy BMI og ekstrem eksplosivitet, sier den 23-årige businessmannen fra Eidsberg. Etter en uke med intens rehabilitering, så er mener han selv at han er klar til kamp. Hensel har fått mye tillitt fra start i år og har visst seg værdig med 3 mål på 3 kamper i serien. Andre spillere som også sliter med skader er Benjamin Medenhodzic, Erlend Brandsrud, Isak Olafsrud og Christoffer Bordevik.

dsc_4204.jpg
Feiring: Emil Hensel (på ryggen til Benjamin) og Mysen håper på slike scener 16.mai

 

Ikke bekymret

Kaptein Kjetil Neple er ikke bekymret for at en skadeutsatt tropp vil begrense nivået på 16.mai. MIF-redaksjonen har tatt en prat med den unge kapteinen før 16.mai-oppgjøret. Tistedalen borte var et eksempel på hvor skadeutsatt vi kan være, og her taper vi 3 poeng vi egentlig skal ha. Derimot kan han meddele at gruppa har fått inn Mysens svar på snåsamannen, Kay Ingvald Thingstad. Fra nå av er vi i gode hender, mener Neple. Mysen-kapteinen melder at laget allerede har begynt å jobbe med og bygge opp tenningsnivået flere dager før kampen. Det gjøres ved å få hverandre forbanna i bilen på vei til trening. Det er jo tross alt 2 timer tur/retur, legger han til. "Hva motiverer dere til denne kampen" - Det er hele rammen rundt. Vi vet alt blir lagt til rette for en kjempe match, så det står og faller på oss. 16.mai kamp på Mysen stadion er motivasjon nok i seg selv, legger han til. Kjetil er ikke beskjeden og tipper en behagelig 4-2 seier til de hvite og grønne.

57373087_2439815319373344_51976998431490048_o.jpg
Gleder seg: Erlend Brandsrud (til venstre) og Kjetil Neple (til høyre) ser frem til 16.mai og lokaloppgjør

 

Observert på byen

Natt til søndag 12.mai ved 02.30-tiden skal 3 av Mysens spillere ha blitt observert på den kjente nattklubben "Qadis" i Oslo. Det er også en annen spiller som skal ha gjort observasjonen, men han ønsker å holde seg anonym. MIF-redaksjonen vet så mye som at han var på jobb. Spilleren skal ha observert 3 andre spillere, men vil ikke si noe annet enn at de så bra ut. Han ønsker også å skjerme navn for å hindre eventuelle konflikter innad i laget. Lagets kaptein ønsker heller ikke å kommentere saken. MIF-redaksjonen har ikke lykkes i å komme i kontakt med noen andre spillere. Det kan virke som fokuset er rett mot 16.mai nå.

Skjermbilde 2019-05-14 kl. 13.26.55.png
Populært: Det er på dette utestedet Mysen-spillerne skal ha blitt observert