Hvert år inviteres foreldrekontakter og andre trenere/foreldre til å kåre årets trener i ungdomsavdelingen. Dette gjelder også i år. 

– Først og fremst må jeg i denne sammenheng takke alle trenere som bidrar. Vi driver et godt tilbud til barn og unge denne gruppa og det skal dere alle være stolte av og vi andre takknemlige for. Det har kommet inn flere nominasjoner og disse er vurdert nøye. Alle nominerte kunne fortjent prisen – men ut fra en helhetsvurdering så må et valg gjøre, opplyste Per Egil Aas, som er leder av Mysenfotball.  

Om årets trener kan vi si:
Startet som trener for i 2015, er lærevillig, lydhør og har utviklet seg mye som trener og som menneske på den tiden. Flink til å følge utviklingsstigen som det er lagt opptil fra treningsøkta og forbundet. 

Foran årets sesong var det på alderstrinnet han påtok seg ansvar for lite spillere. Gjennom sesongen er det skapt et miljø i og rundt laget som igjen har medført at antallet spillere har økt ganske betydelig. Det er en gjeng som nå syntes fotball er morsommere enn mange andre aktiviteter. En forelder sa til meg at treningen til og med kunne konkurrere med dataspill.

Årets trener er nå student og ga roret videre til andre. Men til tross for det følger han kamper og treninger når det er mulig og er en person gutta ser opp til. Streng når det er nødvendig og god kompis når tiden er der for det.