Mysen Fotball er stolte av alle de aktive i klubben, og så er det jo morsomt når unge, talentfulle spillere tar neste steg. Isak Bahtijaragic, født 2006, er siste tilvekst i rekken av spillere, som får muligheten på et høyere nivå. 
 
Mysen Fotball har i noen år hatt et godt samarbeid med Sarpsborg 08, og det er nettopp der Isak nå skal få bryne seg på et høyere fotballnivå. Han er for årets sesong tatt opp i Sarpsborg 08 sin G16 tropp. 
 
Mysen Fotball tok ett par minutter, med den alltid så sympatiske gutten, for å høre mer om dette. 
 
Hvordan kom dette i stand, Isak?
 
– Jeg fikk hospitere igjennom sesongen 2019, og var med på 5-6 treninger. Jeg var da 13 år, men er forholdsvis fysisk sterk og godt trent 😃, så det gikk i grunn greit. Videre, så er jeg vel en spillertype de trenger.
 
Hvordan var det da, å bli tatt opp i G16 troppen til Sarpsborg 08? 

– Veldig stas. 
 
Det kan vi skjønne. 😀 Antar du har tenkt litt på målsetningen fremover – noe du vil dele med oss?

– Først og fremst må jeg kjempe meg inn i startelleveren. Klubben stiller med et interkretslag og som vil delta i «G16 nasjonalt lag» også, så nivået er høyt, men jeg skal jobbe hardt og forhåpentligvis utvikle meg som spiller, og som spiss, forhåpentligvis score mye mål. 

Spennende! Hvilket inntrykk har Sarpsborg 08 gitt så langt?

– De oppleves som en veldig godt organisert klubb. Veldig profesjonelt. De er flinke med individuell oppfølging av oss spillere. Nå med koronarestriksjoner, så har vi fått oppgaver, nesten daglig. Det inneholder ulike øvelser – med og uten ball og løping mm. Vi spillere må også evaluere oss selv – vi fører notater osv.  En uke skulle jeg filme litt av alle ukens økter, som jeg etterpå skulle sette sammen til en slags motivasjonsfilm, som jeg skulle sende til treneren.
 
Andre ting i treningshverdagen man fokuserer på?

– Det forventes at man gir 100 % på hver trening. Man må ta ansvar selv for sin restitusjon, slik at man faktisk klarer å yte 100 %. Det er jo både morsomt og imponerende det du nå får til.
 
Hva har vært viktig for at du er der du er pr. i dag?

– Det er jo flere ting, men jeg har lagt ned en god del tid på egentrening. Om jeg ikke har vært et sykt godt talent, så har jeg i alle fall hatt en god innstilling til det å trene. Vært villig til å legge ned mange timer. Og, så har det jo vært avgjørende med masse støtte fra familien, de har også lagt ned mye tid. Så har det jo også vært veldig morsomt. Vi har hatt et veldig godt samhold i laget vårt i Mysen. Det har vært morsomt på treninger, kamper og ikke minst på cup`er vi har vært med på. Trenerene våre har vært engasjerte og gjort sitt til at fotball har vært morsomt. 

Mysen Fotball håper å få komme tilbake til Isak for å høre mer om de erfaringer han nå får. 

Takk for praten Isak, og lykke til!
 
Isak Sarpsborg08.jpg