– En god spiller som vet hvor målet står, det er ingen hemlighet at vi har sliti med å finne nettmaskene etter sommerferien, så vi tror og håper Kristian vil hjelpe oss med det utover høsten. Vi i trenerteamet er glade for å ha han i troppen, sier Lars Vikeby i trenerteamet til mysenfotball.no.

Nordli selv synes det blir veldig bra med et nytt kapitell i Mysen igjen. 

Etter som han nå bor og studerer i Oslo ble det vanskelig å kombinere dette med fotball i Trøgstad. 

– Har sagt til meg selv at hvis jeg først skal spille i en klubb så vil jeg ha mulighet til å være med fullt. Den halvannen sesongen jeg har hatt i Trøgstad nå har vært helt topp. Har vært en sann glede å spille med gutta på laget, trenerteamet og folka rundt klubben, sier Nordli. 

Gleder seg til å spille i Mysen igjen

– Men med tanke på logistikken så sparer jeg flere timer i uka, ettersom Mysen stiller opp med bil for gutta i Oslo og det er lettere med transport. Er i en periode i livet nå hvor jeg må være litt egoistisk og prioritere studier og egen tid foran fotballen, men håper på klare å være med så mye som mulig, fortsetter Nordli, som synes det blir gøy å spille i grønt og hvitt igjen.  

– Mysen har noe veldig bra på gang, og jeg kjenner jo de aller fleste gutta på laget fra før. Ble jo til slutt overtalt til å gjøre et comeback. De står også med en god posisjon i 6.divisjon og jeg gleder meg til å være med og ta tre-poengere for tre-poengere ut sesongen og kjempe om topplassering. Har selv slitt en del med skader i det siste (skulder ut av ledd og røket leddbånd i ankel). Er i sluttfasen av en rehabiliteringsprosess og håper det holder ut sesongen nå, og at jeg har noe å bidra med på laget. Vil takke alle i og rundt Trøgstad/Båstad FK for et flott opphold og knallgode resultater. Nå er det bare å se frem mot en ny era i gamleklubben med mye moro, avslutter Kristian Nordli.