Litt spesielt var det da Rakkestad spiller sine kamper som 9 er lag på mindre bane og vi måtte tenke nytt ift formasjon og flere av jentene måtte spille på uvante plasser. (Det spilles da fra 16 meter til 16 meter, men fortsatt med 11er mål.)

Men etter en litt rotete innledning satt både 1-0 og 2-0 på flott angrepsspill. Vi sliter med å finne hverandre og en del feilpasninger, men gjør også 3-0 og 4-0 før Rakkestad får to lette mål på slutten av omgangen. Her er vi alt for snille i markeringen! Uansett leder vi 4-2 til pause men jentene får allikevel klar beskjed om å heve seg i 2. omgang!

Kjappe mål 

2. omgang begynner litt usikkert fra vår side men så kommer det to kjappe mål av innbytter Hedda og kampen er jo avgjort.

Etter dette så kjører vi over Rakkestad og scorer 5 mål til i andre omgang! De får en redusering på et frispark men det er også nesten det eneste de har i 2. omgang.
En mye bedre 2. omgang av våre jenter og det var aldri tvil om seieren.

Spillemessig har vi fortsatt en del å jobbe med da det fortsatt er mange enkeltprestasjoner som gir mål. Men med 1 jente med 4 mål (Marthe), 1 jente med 3 mål (Filippa) og 2 jenter med 2 mål (Linnéa og Hedda) så er dette uansett bra uttelling. Seier 11-3!!

Rakkestad hadde en del teknisk gode spillere, men de ble for «lette» mot våre sterkere og noe eldre spillere. Sofie stoppet deres beste spiller på en strålende måte.
Vi har nå opphold en uke før vi møter Tistedalen i det vi tror blir den avgjørende kampen om andreplassen i pulja.

Hilsen trenerteamet for J17