Gruppespill lørdag:

Kamp mot Oppsal IF
Første kamp ble spilt på en humpete gressbane på Terningmoen Leir.
Begge lag slet med underlaget og det ble mer kjemping enn spill. Heldigvis var det vi som klarte å utnytte dette best da Linnea snappet et tilbakespill og rundet keeperen og scoret sikkert. Denne ledelsen holdt vi kampen ut selv om vi i perioder ble presset bakover. En skikkelig «slitekamp» hvor vi vant mange dueller og klarte å hale i land en seier i en spillemessig jevn kamp! Seier 1-0.

Kamp mot Elverum FK
Kamp nr. to for dagen ble spilt på samme bane som den første, men nå var vi bedre forberedt. Vi tok initiativet fra start og presset dem høyt. Dette gav oss mange store målsjanser og etter 10-12 minutter ledet vi allerede 2-0 ved scoringer av Linnea og Marthe. Vi fortsatte å kjøre kampen og noen minutter senere satte Vilde 3-0 etter flott innlegg fra kanten. Elverum hadde vel knapt noen reelle målsjanser i 1. omgang.

I 2. omgang ble det naturlig nok noe jevnere da vi slapp litt opp i presset, men Elverum var ikke spesielt farlige fremover. Vi hadde god kontroll kampen igjennom men da de fikk et noe heldig straffespark, fikk de sin redusering midtveis i andre omgang. Men vi gav dem ingen muligheter etter dette og på slutten så løp Linnea inn en fortjent 4-1 seier.

Kamp mot Nittedal
Siste kamp mot Nittedal lørdag kveld var på Elverum Stadion og da var det plutselig kunstgressbane.
Her gjør vi enkelt både 1-0 og 2-0 uten helt å få taket på spillet og motstanderen. Cecilie er målscorer på begge målene, det ene på frispark fra langt hold og det andre på en korrekt idømt straffe.Vi sliter store deler av kampen med for stor strekk i laget og for lang avstand i markeringen, men vi er ekstremt effektive og Linnea setter enkelt 3-0 før pause.
Etter en «oppstrammer» i pausen ser vi noe bedre ut i 2. omgang og får bedre system på formasjonene. Vi skaper flere gode sjanser utover i omgangen og gjør 4-0 ved Linnea, 5-0 ved Filippa og til slutt 5-0 ved Marthe. Alle målene på flotte gjennomløpninger i høy fart. Nittedal har en liten, men veldig rask spiss som vi sliter med hele kampen og helt på tampen så får hun løpe igjennom og redusere til 1-6. Men uansett en overlegen seier igjen!

Sluttspill Søndag:

Kamp mot Nittedal (igjen)
Da vi vant gruppespillet med tre seire og Nittedal ble nr. 4 med tre tap så møtte vi dem igjen i semifinalen søndag morgen. De hadde da fått flere skadeproblemer og kampen måtte spilles som 9`er kamp. I tillegg var kampen satt opp på en veldig dårlig gressbane ute i skogen i Hernes.
Vi gjennomfører kampen på en grei måte og vinner 3-0 uten å overbevise noe som helst.. Linnea scorer to mål og Emilie ett mål. Ujevn og bløt bane og dessuten regn og masse mygg, er vel det vi husker best.

Finale mot Oppsal:
For andre året på rad er vi i finalen i Elverumturneringen.
Vi møter et veldig godt organisert og revansjesugent Oppsal. De har stor bredde i troppen og mange teknisk gode spillere. Dessuten var vi nå tilbake på Kunstgress og her fikk de litt for mye tid og rom, slik at vi ble løpende mye imellom. Vi skapet litt i starten, men da de spilte seg flott gjennom forsvaret vårt halvveis klarte vi ikke å hindre scoring.
Vi prøvde å mane til høyere press og mer trøkk i andre omgang, men møter et defensivt lag som ligger dypt i banen med mange spillere, slik at vi ikke får noe bakrom å løpe i.

Andre omgang ebber ut uten at noen av lagene klarer å skape mange sjanser og vi blir tapende finalist igjen. Vi tapte også finalen i 2018 med 0-1, den gangen mot Nittedal.

Men med en målforskjell på 14-3 og sølvmedalje igjen, må vi si oss fornøyde med helgens innsats. Alle var enige om at vi fikk veldig godt sosialt og sportslig utbytte av denne cupen og at det var veldig hyggelig både på og utenfor banen. Disse jentene er eksemplariske og en fryd å ha med seg på tur!

Vi gleder oss allerede til Sandar Cup i august og har tenkt å bruke sommeren godt! For på Sandar Cup må vi nok forvente enda tøffere motstand.
I tillegg har vi ambisjoner om å være med i toppen av A-sluttspillet i KM 17 denne høsten!


Hilsen Trenerteamet Helene, Jan og Ole Johan.

Mysen J17_b.jpg
Mysen J17_a.jpg
Mysen J17_d.jpg
Mysen J17_e.jpg
Mysen J17_f.jpg
Mysen J17_g.jpg