Under fotballgallaen til ungdomsavdelingen ble også Rolf Robert Olausens minnepris delt ut.  

Årets vinner er et varmt og inkluderende menneske. Han er særdeleles respektfull, omsorgsfull, snill og godhjertet. Han var en av de viktige som tok tak i stemningen hvis den var nede etter tap eller motgang. Han tar ansvar for hverdagslige ting, som f.eks å rydde opp ting uten å få beskjed, sørger for at alt er på stell, og klager aldri! Stiller opp og smiler stadig.

Som fotballspiller var det lett å se tidlig at han hadde fart. Han blant de raskeste unge spillerne. Det tok noe tid før han tilvendte seg spillet, men han fikk og tok på seg en viktig rolle raskt, og gutta hadde alltid tro på han. 

Gjennom sesongen 2019 har han representert MIF/HIL i 3 forskjellige årganger. Han har modnet veldig som fotballspiller og jobber knallhardt for å bli bedre. Han søker utvikling gjennom å forhøre seg om hvem som kan bidra og om de ønsker å hjelpe han. Årets vinner er forespurt fra andre klubber om spill men har vært fornøyd med å få den utvikling vi har kunnet tilby. Årets vinner har også spilt på vårt høyeste nivå. Ydmyk, blid og selvsikker takler han situasjoner på alle nivåer. 

En tidligere trener sier om spilleren:
Den pakka man får med han i fotballen er enestående. Det er få mennesker jeg stoler på mer, og få jeg heier like mye på i livet som han. Han er et forbilde for de yngre, men også et prakteksempel for de eldre, og er en person og spiller jeg ser opp til. Jeg håper han får prisen, for den er han utvilsomt verdt den. 

RolfRobertOlausensMinnepris3_Nathanael Bosco_gtn.jpgRolfRobertOlausensMinnepris_Nathanael Bosco_gtn.jpg