En solskinnshistorie

Det var en stor dag på Mysen stadion, tirsdag 23.april. Ikke bare var det seriestart, men den særdeles rutinerte gymlæreren Erlend Brandsrud fylte 40-år! Og en minnerik dag skulle det bli med intet mindre enn hattrick av Hærlands store sønn. Emil Hensel noterte seg også på scoringslista etter 7 minutter ut i første omgang. HSV 2 yppet seg med med redusering til 2-1, men kom aldri noe nærmere. Mysen vinner fortjent 4-1 og sikrer 3 poeng.

erlend

Greit fornøyd

Trener Morten Vedahl var ikke helt fornøyd med pasningsspillet, men det kom seg ut i 2.omgang. Han trekker også frem et solid forsvarsspill. Noen spillere er også ikke helt i kampform, men dette går seg til (forhåpentligvis). Det ryktes i stallen at påskeferien satt sine spor hos enkelte. Fjellufta på Trysil var ikke bare ren og MIF-redaksjonen har fått tak i urovekkende bilder og videoer som kan bekrefte hva som virkelig skjedde på påskefjellet. Dette er skjermet av spillernes hensyn.

Mysen møter Tistedalen 2 i runde 2 mandag 29.april kl.18:00. Tistedalen 2 klarte ikke stille lag i runde 1, men har likevel et godt 1.lag så det er umulig å si hva de hvite og grønne vil møte.

Laget: Marius Enger, Kristoffer Nærbøvik, Kjetil Neple, Theodor Granberg, Nikolai Grefslie, Eric Shabani, Erlend Brandsrud, Eirik Haugland, Emil Hensel, Christoffer Bordevik, Fredrik Lindblad. Også benyttet: Andreas Tollefson, Isak Olafsrud, Håkon Jacobsen, Morten Haugen, Alexis Joshua, Alen Saric og Benjamin Medenhodzic.

Se flere bilder på vår Facebook-side her

MysenHIL_seierJubel.jpg
Foto: Glenn Thomas Nilsen