Treningskampen mot Eidsberg IL endte med seier, men målvakt Marius Enger pådro seg en stygg skade! Laget er nå i stor nød etter en keeper. Jeg skulle finte spissen til Eidsberg, men han gikk ikke på finta og albuet meg i brystet, sier Enger. Den lovende og nybakte keeperen ble sendt til legesjekk etter matchen og fikk bekreftet det Mysen fryktet, nemlig ribbeinsbrist. Laget har spekulert i en erstatter til førstkommende treningskamp mot Trøgstad/Båstad, men Enger er positiv til helbredelsestiden. Jeg skal stå uansett, legger Mysen-keeperen til.

50766590_2304629702891907_1317068158158241792_o
Pådro seg stygg skade

Kaptein og spillende trener Kristoffer Nerbøvik er spent inn i mot Trøgstad-kampen. Vi har vel egentlig ikke noe plan hvis ikke Marius er klar, sier kapteinen. Ellers ser han på kampen mot Trøstad/Båstad som en mulighet til å kunne prøve litt forskjellige taktikker og la mange få spille, slik som mot Eidsberg. Nerbøvik er også usikker på hvordan Enger vil klare seg i serien, særlig uten keepertrener da Enger egentlig er utespiller. Dette er også noe Mysen-keeperen har etterspurt, men hans stemme har ikke blitt hørt i styret.

Ryktes tynn stall

I Trøgstad/Båstad ryktes det en noe redusert stall, i følge interne kilder. Laget kommer også fra 1 tap og kun 2 seiere i OBOS-cupen. Mysen-laget skal fortsatt passe seg for undervurderingsfella, men er revansjelystne etter tapet i fjor-sesongen. Nerbøvik melder også at det kommer til å bli temperatur i lokaloppgjøret.