3 av 3

Kampene i gruppespillet i OBOS-cup er ferdigspilt og Mysen A-lag står med 3 seiere av 3 mulige og en målforskjell på slående 11-2. Laget har møtt både 4.divisjonslaget Idd, og to 6.div lag uten særlige problemer. Stallen er relativt stor og nivået er høyt per dags dato. Dette lover bra inn i mot sesongen og mulighetene for et potensielt opprykk til 5.div er absolutt til stede. 

52396313_2344052078949669_6845298140262694912_o
Haugland med sin dødelige venstrefot

Midtbane-esset Eirik Haugland gjorde tre gode kamper i gruppespillet og synes ikke motstanden var noe særlig å skryte av. Særlig var han skuffet over Idd. Skulle tro de holdt et høyere nivå når de spiller i 4.div, sier Haugland til MIF-redaksjonen. Mysen har fått vite motstander i semifinale og det er også et 4.div lag, nemlig Sparta Sarpsborg. Jeg tror det blir en hard nøtt, men det er ingen tvil om at vi kan gi de en god match, legger lege-sønnen til. Han tror også Mysen-laget begynner å bli godt trent og rustet for seriestart som nærmer seg, minus de som skal til Trysil i påsken.

Målet er fortsatt opprykk og de grønne og hvite skal ikke ha noen gjentakelse fra fjoråret hvor det glapp helt på slutten. Mye skader og forvirring rundt tropp gjorde at fokuset ble på alt annet enn de gjeldene matchene. Mysen fikk seg også en stygg smell rett etter sommerferie hjemme mot lokale Trøgstad/Båstad. Sistenevnte tar i mot Mysen hjemme i treningskamp nummer 2 for de hvite og grønne, Mandag 11.mars. Jeg tror det blir en morsom, men hard match. Vi er også revansjelystne etter det brutale tapet i sommer, sier Haugland. Kampen ble forøvrig forskyvet fra lørdag til mandag, da mange fra begge lag ville prioritere flatfyll i kollen. Haugland tror likvel ikke russefesten i kollen vil påvirke innstatsen i mandagens match.